Reviews


5 stars after 971 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Op de bon stond, levering tenminste vóór 18.50. Bestelling kwam 19.15. Bestelling was denk ik wel optijd klaar, want alles was inmiddels koud. 12/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk was het weer! 12/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De raspatat en de chickennuggets waren niet goed door en de kroket viel zowat uit elkaar. Als jullie al de prijzen verhogen waarborg dan ook de kwaliteit 12/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling eenvoudig te plaatsen.. bezorging vond binnen de afgesproken tijd plaats.. De maaltijd voldeed aan onze verwachting..Kortom heerlijk gegeten!! Aanrader! 12/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
2x speciaal besteld. Wel betaald maar niet geleverd. 12/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. 12/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Alweer 1 patat te weinig...en nu al 3en uur geen reactie na de voicemail ingesproken te hebben...en net nog een email er achteraan.... 12/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit niet wat ik gewend ben van Luigi. Bijna koude satésaus en zwaar verbrande uien in de berehap. Het bakje saus bij de patat was ook slechts halfvol. Enigszins teleurstellend en niet wat ik gewend ben van dit anders prima bezorgcafetaria. 12/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wel vaker besteld, nu niet warm en de kaas bovenop was gestold, ook was de patat laf 12/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Deksel was van de pindasaus af en alles zat in het zakje 12/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De kwaliteit was niet zoals we gewend waren..de snacks waren veel te lang gebakken 12/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat niet goed gebakken 11/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd prima 11/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
prima, ook fijn dat er zoveel recyclebare verpakking wordt gebruikt 11/29/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Door drukte kwam de bestelling een kwartier later dan gepland.. via de mail werd dit keurig gecommuniceerd en.. de grote glimlach van de bezorger maakte alles goed. Jammer dat er een bakje fritessaus aan de bestelling ontbrak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben om 17:11 de bestelling doorgegeven. Het zou tussen 18:15 en 18:30 bezorgd worden. Het eten was er pas om 19:10 en het was koud. Niet wat ik van jullie gewend ben. Normaal is het er snel en altijd warm. Als jullie de hoeveelheid bestellingen niet aan kunnen moeten jullie misschien een stop zetten op de bestellingen. Dit is gewoon jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was heerlijk ,maar helaas koud. Perfecte timing en vriendelijke bezorger. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Levering was prima op tijd. Helaas was de calzone weer lek waardoor de vulling er uit is gelopen. Ook was deze aan de binnenkant koud. Dat was in de magnetron zo opgelost, maar is niet zoals we van voorheen zijn gewend. De pizza was prima, maar ook niet superwarm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was niet heel warm.Frikandel was lauw en knoflooksaus was niet geleverd. Normaal is alles prima. Snap niet wat er aan de hand is. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zit teveel verschil in de Antipasti Misto. Nu echt teveel sla& weinig paprika, uitje of komkommer. En doms heerlijk beetje aangemaakt, deze keer helemaal niet. Beetje jammer This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Lang gewacht op halfkoud eten 11/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Nog niet eerder meegemaakt maar de pizza was koud!! Ik heb gebeld en onmiddellijk is aangeboden een nieuwe pizza te laten bezorgen. Top hoor! Van het aanbod geen gebruik gemaakt want we waren toen al de koude pizza aan het eten. Jullie zouden de pizza zo rond 19 00 uur bezorgen en dat werd 3 kwartier later. Denk dat dat het probleem van de koude pizza is geweest. Misschien de planning beter coördineren? Mvg Gerda 11/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde erg lang en het eten was lauw 11/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas was alles koud toen het werd bezorgd ben ik niet gewend van luigi , jammer 11/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dit was de laatste keer dat ik besteld heb. Het ligt nu in de groene bak. 11/25/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de tweede keer was het niet lekker, uitjes in het bakje waren bedorven, en mijn maaltijd was ook niet lekker, we bestellen vaak hier, maar denk dat ik nu maar op zoek moet naar een andere cafetaria. 11/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was aan de binnenkant nog hard/rauw. Hadden nieuwe gegeven was hetzelfde. 11/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Er zaten stukjes eischaal in de pizza. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en lekker warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, patat was heel goed en niet slap of zo. Burgers ook prima . This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pindasaus die je bij de bestelling geplaatst had was niet meegeleverd, als ook de mosterd. 11/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeker van herhaling vatbaar, alleen de uitjes waren wat te ver doorgebakken, maar verder was het heerlijk. :) 11/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles ok 11/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/18/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Dingen vergeten te bezorgen en is na geleverd na 20 min vraag je om de baas geen gehoor 😡 11/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ik was verbaasd dat ik via de site had besteld en toch een bezorger kreeg van thuisbezorgd.nl. De patat was lauw en slap. Jammer. 11/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker maar vandaag veel patat niet gaar. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was zeer zout! Erg veel kruiden. Dit gebeurt regelmatig. Zonde. 11/13/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2021
Cafetaria Luigi 5 stars after 969 reviews
Cafetaria Luigi