Reviews


5 stars after 495 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging en pizza goed belegd 5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer goed 5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al jaren een tevreden klant! 5/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer lekker 5/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snacks waren lekker,friet leek en smaakte oud . 5/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker, snel bezorgd Was de eerste keer. Maar zeker vaker 5/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Alweer geen saus... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat is er veranderd bij jullie? De laatste 3x dat ik patat van jullie heb gehad is die donkerde/dunner, korst ziet er vetter uit, te weinig zacht van binnen. Veel kleine harde stukjes. De Turkse eigenaar en zijn vrouw bakten altijd goede patat. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was lekker knapperig en goed gebakken. Bij de pizza calzone kwam erg veel vocht uit pizza. Niet lekker. Geen pizza calzone meer. 5/13/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Trouwe vaste klant hier. Sinds enkele maanden is de patat meer doorbakken (te hard), zouter (veel te zout), en ontbreken er steeds vaker kleine dingen zoals sausbekertjes bij de bestelling. Soms ook grotere dingen, waar we dan wel even voor bellen. De Luigi zoals we tot begin dit jaar nog kenden herkennen we niet echt meer. Een vooruitgang is wel de overstap naar meer duurzame verpakkingen. Maar als de kwaliteit niet meer hersteld wordt, zullen we een andere cafetaria zoeken. 5/13/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/13/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Was weer lekker, goudbruin gebakken en warm. Duurde wel lang tot de bestelling er was 5/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastico! 5/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
de patat was te bruin, te zout en hard. De bekertjes pindasaus waren omgevallen en lekten, zodat bijna alle pindasaus in het papieren zakje was gelekt; er is waarschijnlijk geen rekening gehouden met de manier van vervoeren. Verder werkte de couponcode van 25% korting niet. Al met al teleurstellend voor deze bestelling van ruim 20 euro. Ben wel beter gewend van Luigi, dit was een enorme tegenvaller 5/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat pulled pork betaald, maar het vlees was hard en droog en bovendien zat er bijna niks op. Geen aanrader. 5/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en snelle bezorging 5/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles netjes en goedverzorgd bereid en bezorgt Kwaliteit perfect 5/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere knapperige friet in biologisch afbreekbare bakjes. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekker eten en snelle bezorging. We zijn al jaren tevreden!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was het eten koud, slof en taai.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat besteld groot kreeg een mix van raspatat en smaak was niet wat ik anders altijd heb This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Traktatie! 5/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 5/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was er super snel en erg lekker. Tot de volgende bestelling! 5/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een dikke tien, was zoals altijd heerlijk 5/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel en gewoon heet. Dat is lekker friet eten! 5/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit eten heel goed. Zou wel fijn zijn als je de vleespizza’s ook kon krijgen met vleesvervangers. 4/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de beste cafetaria van Groningen. Punt! 4/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel en goed 4/29/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was echt een goed gevulde antipasti miste. Heerlijk aangemaakte salade met olijven, mozzarella, Italiaanse gam &salami &... blauwe kaas 4/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Op tijd bezorgd en goed op temperatuur. 4/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De kroket was weer koud 4/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patat was heerlijk maar helaas was het ietsjes lauw. Dar was jammer, maar de smaak was prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
Cafetaria Luigi 5 stars after 495 reviews
Cafetaria Luigi