Reviews


5 stars after 843 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorgers altijd beleefd en op tijd, het eten netjes en zorgvuldig bereid. Tevreden en inmiddels vaste klant 😉 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas hebben we de verkeerde pizza gekregen. Een salame (of vergelijkbaar) in plaats van een 4 stagione speciale. Verder mooi snel en lekker! 11/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal goed. Bezorging sneller dan voorspeld. 11/5/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat weer iets niet bij wat we hadden besteld nu maar het de mayonaise 11/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd heerlijk!!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijzen zijn hoog . Ook nog bezorgkosten betalen in eigen wijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed werkende website, eten van prima kwaliteit. 10/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal zeer tevreden maar vandaag ging het ongelofelijk mis. Broodje hamburger zonder saus terwijl wel besteld... Niet van jullie gewend 😳 10/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Spaghetti was smakelijk. 10/29/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Koude patat, koude snacks, pinda saus leek wel bevroren geweest. En dit terwijl het gewoon hemelsbreed 300 meter bezorgd diende te worden. Dit was eens nooit weer. 10/29/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima service 👍 10/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen het verkeerde sausje over het ijs, verder prima! 10/25/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/25/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles ok This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was goed snel bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
:ekkere pasta naar eigen keus en snel bezorgd! 10/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke 🍕 en top bezorging 10/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was echt prima allemaal 10/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat dit keer heel weinig saus op de frikandel speciaal, en broodje frikandel, verder alles prima. 10/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering, binnen een half uur. Tot nu toe waren alle bestellingen kwalitatief TOP! 10/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De frikadel XXL speciaal was schuin in de tas gedaan helaas. Alle saus uit de frikadel in het zakje.... 10/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was lekker en snel bezorgd zo doorgaan 10/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza maar wel een beetje veel knoflook! Beter wat meer kaas ipv de knoflook 10/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud 10/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit zoals altijd! De beste patat van Groningen! 10/18/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ben zeer ontevreden, kreeg niet het eten wat ik besteld had. Bij telefonische klacht totaal geen tegemoetkoming, zeer klant- onvriendelijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind jullie echt te duur. Daarom haal ik normaliter liever elders This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eierbal en frikandellen waren half koud 10/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was lauw 10/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was laat, of eerst op het verkeerde adres bezorgd. Eenmaal aangekomen was het zo goed als koud. Erg jammer dat het de laatste tijd zo hard achteruit gaat. 10/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en snel geleverd 10/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere krokante kip. 10/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima en snel. Veel dank! 10/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
! 10/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ronduit slecht! Na bijna 9 jaar neem ik afscheid. De eigenaar van deze tent moet echt zijn personeel zorgvuldiger uitkiezen en controleren. Pure oplichting dit. Ook bij het pizza gedeelte al een klacht gemeld. Eigenaar biedt geen oplossing. Wat een slechte beleidsvoering. 10/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was niet te eten , was bijna zwart van kleur en smaakte aangebrand, heb het weg moeten gooien, zonde van mijn geld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vaste klant was dit echt heel slecht. Frikandel speciaal zaten geen uien op. En de patat was koud toen het aankwam. Waarschijnlijk was het druk aangezien dit op een zindag werd besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en lekker eten, een feestmaal. 10/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste patat!!! En overheerlijke snacks en burgers. De vegakroket is ook echt een aanrader! 10/8/2021
Cafetaria Luigi 5 stars after 841 reviews
Cafetaria Luigi