Reviews


5 stars after 1355 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker eten en goed warm na bezorging. 9/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! Restaurantkwaliteit, maar dan thuis. Bedankt! 9/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed en lekker 9/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijk gegeten! de pasta's waren lekker van smaak en vers :-) 9/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het was weer heerlijk. 9/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Frikandel xxl had ik besteld,frikandel was lekker niks mis mee.Frikandel werd in een tas geleverd,maar dan bijna verticaal dat was heel jammer. Saus zat aan 1 kant andere kant zat bijna niks meer.Dat vind ik beetje raar dat je het zo vervoerd.Kan je na gaan dat dit zou gebeuren. 9/23/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel weer bezorgd, goed op temperatuur en smaak. Alleen de kroket lag in stukken in het bakje met snacks, maar was nog prima te eten, en de mosterd was er niet bij gedaan. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/14/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en weer heerlijk gegeten 9/13/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima patat, goede bezorging! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk warm eten en snel bezorgd! Aanrader. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn raspatat met stoofvlees was koud en smakeloos 9/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden goed op temperatuur en snelle bezorging 9/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was weer perfect 9/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Graag uw website aanpassen op, als ik 2 of 3 gelijke producten wil bestellen moet ik iedere keer hetzelfde bestellen, ik mis ook de mogelijkheid om een klein portie patat te bestellen. Uw kleinste portie is veel te veel voor 1 persoon, van 70 jaar dus er verdwijnt zo veel voedsel in de kliko. Ik heb dit bericht al eerder verstuurd en daarbij ook een fooi gegeven. En dan weet je niet of het verhaal overkomt als je eerst de knop fooi gebruikt. Dat zijn mijn opmerkingen. Groetjes Jack jacksons@home.nl 9/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal OK 9/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima verzorgd en over heerlijk. Alleen jammer Vd bezorgkosten. Woon op 5 min. Fietsen. 9/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hebben 4 september een bestelling gehad bij jullie patat, ras patat, berehap, bamischijf en frikandel speciaal. op de ras patat na was alles lekker, ras patat was slap en niet krokant. 9/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Milkshake van groot naar klein: deksel was eraf gegaan waardoor de helft eruit was gegaan. Onze zoon was niet blij! 9/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
In het begin kreeg ik regelmatig een korting code, maar helaas de laatste tijd niet meer. Voor de rest is alles wat ik besteld had van prima kwaliteit! 9/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/29/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was erg doorgebakken helaas voor de rest prima This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd prima. !! πŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌπŸ‘πŸΌ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/28/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas werd onze bestelling bij nummer 126 voor de deur neergezet. De bewoner stond onder de douche. Gelukkig had hij snel door dat er bij hem iets voor de deur stond en zo kregen we alsnog onze maaltijd. Op de bon stond helder dat het afleveradres op nummer 129 was… Geen beste beurt van deze bezorger. 8/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker πŸ˜‹ 8/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker gegeten en het was supersnel bezorgd, veel sneller dan ik had verwacht. 8/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje hamburger en de pasta waren heerlijk frietjes iets te lang gebakken 8/23/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit keer goede pizza's deze bakker houden 8/20/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website is erg ongebruiksvriendelijk, eten is wel erg lekker 8/20/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eten was perfect op tijd. Klantvriendelijkheid van Luigi is heel goed, dikke duim omhoog! Reden voor 4 sterren bezorging: De bezorging ging niet helemaal goed. Het eten was omgevallen. Na gebeld te hebben werd de bestelling opnieuw gebracht. Nu goed vervoerd. Zonder extra kosten. Kwaliteit van het Italiaanse eten zoals altijd goed. 8/19/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Net terug vakantie even wat eten bestellen bij vaste leverancier maar jammer dat het eten koud was !!!! 😞 8/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Website haperde dit keer waardoor ik de kortingscode kwijt was. De bezorger kwam later terug met nieuwe kortingscodes. Heel attent. 8/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Helaas waren de patatjes koud en mijn saus vergeten. Jammer 8/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geen alles was heerlijk 8/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit en netjes op tijd bezorgd! Zeer tevreden klant dusπŸ‘πŸ‘ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/14/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk was het weer heerlijk!! 8/13/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Smaakte prima, miste alleen bakje salade. 8/13/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/13/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pasta’s met veel te veel saus - geen carbonara te herkennen, helaas. Tosti met kaas - kunnen ze beter overgaan naar Pita broodjes kaas, want deze was ook te droog. Jammer - heb wel eens iets beters gehad vanuit Luigi. 8/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Broodje shoarma met milkshake besteld en die waren van zeer goede kwaliteit. Bezorging door een vriendelijke bezorger en dus snel geleverd. 8/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik zeg, ga bezorgen in de Oosterpark:-) 8/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima in orde weer 8/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mooi vlot geleverd en heerlijk gegeten. 8/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 8/4/2022
Cafetaria Luigi 5 stars after 1355 reviews
Cafetaria Luigi