Reviews


5 stars after 495 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima lekker patat met schil, website werkt goed en kon de bestelling volgen. Dikke prima 6/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles ok 6/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/14/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten is altijd perfect. Enige aandachtspunten; iets warmer als het bezorgd wordt en iets meer vlees. Ik had een broodje shoarma waarbij ik de indruk heb steeds een beetje minder vlees te krijgen en meer groente. Verder geen aanmerkingen. Perfect eten, lekker en snel bezorgd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/13/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De friet was erg matig. Veel grote bruine stukken, die meerdere keren gebakken zijn. De rest van de friet was kurk droog. 6/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zitten de laatste tijd teveel oude stukken patat bij de bestellingen erg jammer ben beter gewend 6/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer lekker.. Dank ook namens mijn vrouw en dochter 😋 6/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was te hard. 6/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bezorging ging mis,Luigi dacht dat ik gebeld had over een missende patat,dit klopte niet,ik had niet geklaagd maar er werd verongelukt wel een extra bezorgd, had hierdoor veel te veel en later buikpijn van teveel eten. 6/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt goed eten, strakke bezorging, prima prijzen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/5/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken dik tevreden, helaas vandaag alle (dure) mayonaise niet bezorgd.. 6/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd! Smaakte goed :) 6/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Saus ontbrak. 6/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde bijna een uur. Hierdoor was alles wat slap geworden. Dit zijn we niet gewend van Luigi. Bovendien was de kroket op de loempia "gekwakt". Dit is wat sterk uitgedrukt, maar de etenswaren moeten natuurlijk apart verpakt worden. Een zakje om de kroket is voldoende. 6/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee heerlijke hamburgers, misschien wel de lekkerste ooit! 6/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Hebben een uur op onze bestelling moeten wachten 5/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/31/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De smaak van de patat is niet meer wat het geweest is, service en snelheid van bezorgen nog steeds wel goed This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza 😉👍🏻 5/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen al een aantal jaren bij deze pizzeria. Dit, omdat wij deze de beste afhaal pizzeria in de buurt vinden. Alleen de laatste tijd zijn we een stuk minder tevreden, en dan met name de prijzen. Wij hadden onze laatste bestelling een lasagne en een pizza. De lasagne was veel deeg en kaas, de bolognese was amper aanwezig. De pizza was goed en ook nog warm bij aankomst. Altijd als wij een bestelling doen, bestellen wij daar een stokbroodje kruidenboter bij. Dit omdat wij dit een heel lekker voorafje vonden. Eigenlijk het lekkerste broodje met boter uit de stad. Dit broodje wat inmiddels ook al enorm in prijs gestegen is, is ook niet meer wat het geweest is. Het deeg van het brood is ineens veranderd. Het is veel droger en minder fijn te eten. De boter kan er meer door, maar had wel iets meer zout mogen hebben, dit heb ik zelf nog kunnen oplossen. Als iets goed is en je tevreden bent moet je dit vooral aangeven. Wij zijn dat de laatste tijd niet meer. Dertig euro voor een pizza en lasagne met een broodje boter dat bijna in prijs verdubbeld is, vind ik te duur voor een afhaal pizzeria. En dan komen hier ook nog de pin en bezorgkosten bij. Alles valt te begrijpen.. Maar als je, je prijzen verhoogd, zorg dan ook, dat dit met de kwaliteit van het eten zo is... 5/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestellen al een aantal jaren bij deze pizzeria. Dit, omdat wij deze de beste afhaal pizzeria in de buurt vinden. Alleen de laatste tijd zijn we een stuk minder tevreden, en dan met name de prijzen. Wij hadden onze laatste bestelling een lasagne en een pizza. De lasagne was veel deeg en kaas, de bolognese was amper aanwezig. De pizza was goed en ook nog warm bij aankomst. Altijd als wij een bestelling doen, bestellen wij daar een stokbroodje kruidenboter bij. Dit omdat wij dit een heel lekker voorafje vonden. Eigenlijk het lekkerste broodje met boter uit de stad. Dit broodje wat inmiddels ook al enorm in prijs gestegen is, is ook niet meer wat het geweest is. Het deeg van het brood is ineens veranderd. Het is veel droger en minder fijn te eten. De boter kan er meer door, maar had wel iets meer zout mogen hebben, dit heb ik zelf nog kunnen oplossen. Als iets goed is en je tevreden bent moet je dit vooral aangeven. Wij zijn dat de laatste tijd niet meer. Dertig euro voor een pizza en lasagne met een broodje boter dat bijna in prijs verdubbeld is, vind ik te duur voor een afhaal pizzeria. En dan komen hier ook nog de pin en bezorgkosten bij. Alles valt te begrijpen.. Maar als je, je prijzen verhoogd, zorg dan ook, dat dit met de kwaliteit van het eten zo is... 5/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snelle levering, goede kwaliteit 5/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles oké 5/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom heerlijk. 👌🏻 5/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza en spaghetti 5/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
de kosten lopen mij inmiddels te hoog op helaas, om in de toekomst nog vaker een bestelling te plaatsen. de kosten verhoging gaat mij te ver nu. 5/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hamburgers waren zo gepeperd dat we de helft niet hebben op gegeten. Zijn we niet gewend 5/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dit is de tweede keer dat er een bestelde saus vergeten is. Jammer. Maar de kwaliteit is verder erg goed, en ik ben erg blij met de papieren verpakkingen! Ik weet zeker dat nog veel meer mensen bij jullie gaan bestellen als jullie veganistische producten gaan aanbieden :-) 5/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Naar wat wij hebben gekregen vind ik het zonder van mijn geld patat was koud de snitzel was keihard en de pindasaus veelste dun. Dus ja jammer voor mijn geld 5/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat vind ik niet best 5/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles wad perfect alleen de varkenshaassate was aan 1 kant aangebrand voor de rest perfect! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk Lekker warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wat is er met de burgers gebeurt?? De lekkere smeuïge Bowser burger is opeens en stijf plat gummi-achtig ding geworden. Veel te peperig. Gelukkig was de sla nog lekker! 5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Afleveren via het opvouwbare voetenbankje ... 👍🏻👍🏻👍🏻 Ge wel dig Lekkere pizza... goed heet... 5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel geleverd op de afgesproken tijd. Vriendelijke jongeman. De sausjes zaten er niet bij en helaas was de patat lauw. Burger was prima 5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top!! Zeker ook het meewerken aan het aan boord brengen! 5/22/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2x pindasaus wel besteld en betaald maar niet geleverd. 5/22/2021
Cafetaria Luigi 5 stars after 495 reviews
Cafetaria Luigi