Reviews


5 stars after 971 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/23/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakje met pindasaus zat niet goed dicht, dus in de verpakkingszak allemaal pindasaus. Verder tevreden. 1/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd en op prima eetbare temperatuur. 1/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was vers en heerlijk! En de bezorger erg vriendelijk 1/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze keer prima in orde 1/21/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/21/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/20/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd goed! :) 1/20/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Schil in de ei gehad 1/19/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte friet! Zelfs lekkerder dan de laatste keer! Super bezorgingen! Erg tevreden! 1/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer super lekker! 1/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vond de patat bij mijn shoarma, onzetten vet en met veel oude patat stukken meegebakken, erg terleurgesteld, ben ik echt niet gewend. Hoop dat het de volgende keer anders is anders ben na jaren vaste klant, weg. 1/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
+ Heerlijke patatkruiden en als service een extra salade meegeleverd . top! - De bezorger was een kwartier te vroeg, gelukkig belde hij en kon de bestelling worden aangenomen. Ik had een extra bakje fritessaus besteld (en betaald), helaas was deze niet meegeleverd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk elke keer een pizza zoals het hoort lekker warm komt die aan en vriendelijke bezorgers This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wederom zat er weer iets niet bij wat ik besteld had. Als ik extra saus, à 90 cent, bestel lijkt het een kleinigheidje deze niet mee te geven. Het geeft wel aan wat voor service jullie bieden, want het gebeurd geregeld. 1/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks de vertraging was de bestelling weer goed voor mekaar! Friet heerlijk warm en knapperig! Heel tevreden! Vriendelijke bezorger! 1/14/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik ben altijd heel tevreden, maar deze keer was mijn eten meer dan een half uur te laat. Ik belde en hoorde dat het al een half uur daarvoor weg was gegaan en wat ik al vreesde koude en slappe patat, wat zo de prullenbak in kon. De bitterballen waren krokant maar lauw. Ik begrijp echt niet dat je dit nog durft af te leveren, terwijl ik op nog geen 5 min afstand van jullie woon. Zeer teleurstellend. 1/13/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie zijn toppers. Snel, vriendelijk in het contact voor het eten een 8. Altijd lekker en goed verzorgd. 1/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bestelling was (wederom) niet compleet. Na lang bellen is dit nageleverd. 1/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd!! 1/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top levering goed eten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
100% tevreden... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/9/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was lekker en warm 1/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer een feestmaal. 1/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Een aantal jaar met heel veel plezier besteld en gegeten. Het afgelopen jaar wordt het steeds minder. Bestelling duurt lang en wordt lauw afgeleverd. De laatste 5 bestellingen werden er sausen vergeten. Als jullie de boel op orde hebben probeer ik het graag opnieuw. Voor nu echt de laatste keer geweest. 1/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas wederom een koude raspatat, maar na een telefoontje kwam er gelijk een warme aan. Ook de frikandel XXL speciaal was lauw, dus.. graag iets meer rekening houden met deze producten en de levering. Verder smaakte het allemaal goed! 1/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tevreden over eten en bezorging. 1/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top zoals altijd! 1/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was goed krokant en warm! Rest ook. Vriendelijke bezorger! 1/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
๐Ÿ‘Œ 1/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goed gevulde pizza, maar weinig smaak. 1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon de beste pizza's in de omgeving! 1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
snel, goed, warm, prettig persoon. 1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfect 1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Precies zoals het hoort: friet warm en knapperig, pindasaus juiste dikte! Nette bezorging op tijd! Helemaal tevreden! 1/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was zoals altijd prima verzorgd en lekker en keurig op tijd 1/3/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en op tijd, dank๐Ÿ˜‹ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza waren heerlijk en snele bezorging en vriendelijk This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestelling was goed en lekker! Bezorging duurde wel een beetje langer dan ik van hun gewent ben maar wel logisch omdat het 1 januari is 1/1/2022
Cafetaria Luigi 5 stars after 969 reviews
Cafetaria Luigi