Reviews


5 stars after 1841 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlot bezorgd en het heeft weer goed gesmaakt. 5/17/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza en patat waren weer zeer goed en vliegensvlug bezorgd. 5/10/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/10/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kruidenboter zat niet bij de bestelling 5/8/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk die pizza.s en snel bezorgd 5/6/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had een raspatat zonder en een frikandel maar de raspatat was koud en de frikandel taai. 5/6/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was de eerste keer, is goed bevallen 5/3/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alleen jammer dat de 25% korting niet werkt. 5/1/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer tevreden… heerlijk, en snel bezorgd 👍 4/15/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heb er weer van genoten! 4/13/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 4/6/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Coupon kon niet ingeleverd worden 4/4/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/2/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kon mijn toegestuurde coupon niet inleveren This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/30/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles zoals altijd top! 3/27/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en mooi op tijd bezorgd 3/27/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Soms weinig patat, maar deze keer was alles gewoon erg goed. 3/25/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patAt was goed, maar de berenhap was was te hard gebakken This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/24/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Meestal is de patat erg lekker. Nu waren de frieten koud en waren ze de pindasaus en uitjes vergeten. Ik heb erachteraan gebeld en toen werd het alsnog bezorgd, maar tegen die tijd was de patat nog kouder en al bijna op. 3/22/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en snel bezorgd 3/22/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza Funghi was fantastisch! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/17/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/15/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/8/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/7/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles perfect 3/4/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Onze 1 e ervaring met Luigi, maar wel een zeer positieve. Zeker niet de laatste x This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/3/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Complimenten voor het keukenpersoneel en de bezorgers 2/28/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Doordat uw bezorgers mijn huisnummer moeilijk kunnen vinden, heb ik alweer koude en taaie patat gehad. Erg jammer!! 2/23/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, alleen jammer dat de code van de kortingscoupon niet werkte. 2/23/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had het eten besteld tussen 6 en half 7, eten kwam kwartiertje later, dat is opzich niet zo erg, maar het raspatat was koud, en dat is niet lekker, ook de frikadellen waren koud, dus de rest ook, ik hoop dat jullie hier wat mee doen, we bestellen vaak, en het is niet echt goedkoop bij jullie, dus dan wil je toch goed eten. Bezorger was erg vriendelijk. 2/21/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Raspatat erg slof en Jopiesaus vergeten. Beide patattrn waren niet warm. 2/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima in orde! 2/17/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk pizza en krokant en kwam heel warm aan top 2/16/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was echt koud, jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne website. Snelle bezorging. Lekker eten. 1/31/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al het eten was lauw i.p.v. warm. De frikandel speciaal had maar aan één uiteinde wat curry de rest was mayonaise. Ben ik zo niet gewend. 1/29/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alle pizza's hadden zwart verbrande randen. 1/29/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zeer tevreden en deze keer ook lekker warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tosti was verbrand helaas 1/25/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kroketten kwamen geplet en gebroken aan, voor een kroket van bijna €3 per stuk toch erg jammer… Verder goede patat en snack 1/24/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snelle levering! Als er een keer iets mist, wordt dat ook altijd snel na gebracht. Eten smaakt elke keer weer goed! 1/22/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles prima, alleen de broodjes 2x vergeten (vorige keer ook) en een snack. Netjes opgelost en nog nabezorgd. Top! 1/22/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede ervaring met deze cafetaria, was wederom lekker. Een minpuntje deze keer, de kroket was wat aan de slappe kant. 1/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer prima in orde! 1/13/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slappe en te dure patat. 1/12/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was de zoveelste keer niet erg warm meer.we hadden patat en snack en wat je t eerst ,bv patat en dan was je snack koud 1/11/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Cafetaria Luigi 5 stars after 1841 reviews
Cafetaria Luigi