Reviews


5 stars after 1429 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/1/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd goed. Maar deze keer zo slecht. Patat met schil was doorweekt. Kroket was koud en geplet en Mexicano was koud. Pindasaus was lekker 11/29/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat was koud en geen kruiden. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk zoals gewoonlijk en vriendelijke bezorger This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Het eten werd laat bezorgd, maar daar kregen we een sms over. Helaas was het eten lauw toen het uiteindelijk bezorgd werd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat was bijna koud en de loempia droop van de vet en was aangebrand. 11/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij bestellen vaak bij Cafetaria Luigi maar ik heb het idee dat de hoeveelheid patat minder wordt en de laatste 2x was de patat iets slapper als anders. Dat zijn wij niet gewend bij jullie. 11/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
goed 11/21/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldige pizza's, rijk belegd, vol van smaak, ze zijn hun geld dubbel en dwars waard 11/21/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat was lauw en mijn berehap was geen smaak aan Uien verbrand en zo smaakte de berehap ook Te lang gebakken Wel jammer ook omdat alles duurde is geworden Ik had laatst ook al klachten hier over mijn eten Jammer dat ik nooit wat terug hoor 11/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was weer helemaal top! 11/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het had iets warmer/verser kunnen zijn 11/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zoals al door gebeld !!! Alles was koud Alles pizza’s in oven gedaan en patat in Airfryer🤪🤪 voor €60 eten besteld na de klacht 25 % korting code gekregen ( voelt niet goed genoeg jammer ) 11/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was koud 11/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect snel gebracht 11/14/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas niet zo lekker. Patat was koud, burger taai en koud. Niet genoten ervan. Volgende keer beter! 11/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Goedenavond vanavond eten besteld. Het eten was lauw warm ,en de broodje hamburger was koud en niet gaar ,zeer slecht gegeten dus 11/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Patat was flauw en slap Te veel uit en te weinig saus op de frikandel Tevreden nee niet echt 11/9/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles perfect 11/8/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Eerst een verkeerde levering bij de deur, na 6 tot 8 minuten de juiste levering, de snacks waren warm en de raspatat was nog niet een lauw te noemen en is zo de vuilnisbak in gegaan, slechte beurt Luigi 11/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Drama dit keer. Begon al met dat de frikandel speciaal op de kop in tas was gedaan. Hierdoor is het zakje erom zo zacht geworden dat alle saus over alles heen zat. Patat was veel te kort gebakken zo slap en taai. En het eten was niet echt meer warm. 11/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed, zoals het hoort This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 11/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meer ui dan patat, bezorging was gevraagd tussen 17.30 en 17.45 maar was er al om 17.15. Bezorger wist volgens mij niet wat contant geld was. 11/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was koud de patat was slap en de uitjes op de frikandel hebben hen beste tijd ook wel gehad 10/31/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/30/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk en snelle service 10/29/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Dikke prima allemaal :)) 10/29/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Over het algemeen een tevreden klant maar vandaag miste ik de bestelde knoflooksaus bij de shoarmapizza, miste de extra mozzarella, miste ik de extra rosbief op de 2de bestelde pizza en had ik ongevraagd spek. Dat was erg jammer. Verder prima maaltijd. 10/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wij hadden met 5 man pizza's en pasta's en het was zoals gewoonlijk heerlijk!! 10/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Natuurlijk was het wel weer lekker, maar het was niet erg warm en dat was jammer! 10/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het eten was er snel, maar niet heet, ik moest het snel opeten helaas. Ook was ik verrast dat de kapsalon pulled chicken zoetig was wat ik eerlijk gezegd niet verwacht bij barbecuesaus. Had ik helemaal niet verwacht. 10/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima! 10/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hartstikke snel geleverd daar was niks mis mee. De raspatat had te lang in de frituur gelegen en helaas zonder de kruiden erop. De berehap heeft te lang in de frituur gelegen waardoor er niks meer van de ui over was (helemaal zwart) niet de kwaliteit die we gewend zijn van jullie. 10/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Perfecte pizza 10/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk en zelfs op zondag super snel bezorgd! 10/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg jammer dat jullie andere kruiden hebben voor de friet. Komt de andere kruiden weer terug? 10/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/23/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was heerlijk 10/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker en snel. De bezorgers zijn super vriendelijk. Mijn favoriete cafetaria in Beijum! ❤️ 10/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Erg lekker 😀 10/20/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Slappe en koude patat This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd lekker. 10/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Website op mobiel gaf helaas niet de mogelijkheid om achteraf een fooi te geven. Etenwas heerlijk 10/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde heel lang voordat het bezorgd werd, patat was slap. 10/14/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was weer heerlijk 10/10/2022
Cafetaria Luigi 5 stars after 1429 reviews
Cafetaria Luigi