Reviews


5 stars after 748 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza maar wel een beetje veel knoflook! Beter wat meer kaas ipv de knoflook 10/20/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eten was koud 10/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/19/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit zoals altijd! De beste patat van Groningen! 10/18/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ben zeer ontevreden, kreeg niet het eten wat ik besteld had. Bij telefonische klacht totaal geen tegemoetkoming, zeer klant- onvriendelijk!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vind jullie echt te duur. Daarom haal ik normaliter liever elders This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/17/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Eierbal en frikandellen waren half koud 10/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was lauw 10/16/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling was laat, of eerst op het verkeerde adres bezorgd. Eenmaal aangekomen was het zo goed als koud. Erg jammer dat het de laatste tijd zo hard achteruit gaat. 10/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer lekker en snel geleverd 10/15/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere krokante kip. 10/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima en snel. Veel dank! 10/12/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
! 10/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Ronduit slecht! Na bijna 9 jaar neem ik afscheid. De eigenaar van deze tent moet echt zijn personeel zorgvuldiger uitkiezen en controleren. Pure oplichting dit. Ook bij het pizza gedeelte al een klacht gemeld. Eigenaar biedt geen oplossing. Wat een slechte beleidsvoering. 10/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kip was niet te eten , was bijna zwart van kleur en smaakte aangebrand, heb het weg moeten gooien, zonde van mijn geld This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als vaste klant was dit echt heel slecht. Frikandel speciaal zaten geen uien op. En de patat was koud toen het aankwam. Waarschijnlijk was het druk aangezien dit op een zindag werd besteld. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/10/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle levering en lekker eten, een feestmaal. 10/9/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste patat!!! En overheerlijke snacks en burgers. De vegakroket is ook echt een aanrader! 10/8/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas 2x de verkeerde kroket... normaal ipv stoofvlees, erg jammer. Verder prima! 10/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging 10/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/7/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat erg weinig in mijn bakje patat stoofvlees. Veel minder dan anders. 10/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het was geen portie voor 4 personen. De kartonnen doos was voor de helft gevuld. 10/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas was eten erg laat. 75 min gewacht. 10/6/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/5/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Gewoon goed 10/5/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en warm snel bezorgt 10/4/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kapsalon bestond uit te weinig patat en de vlees was te zout This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/3/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De patatjes waren lauw, jammer 10/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bestel vaak bij jullie maar de vorige keer had ik echt oude kippnuggets En nu oude harde patat en een oude frikadel. Belachelijk slecht!!! 10/2/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde 1 uur (vind ik lang voor een pizza), boter vergeten (wel nageleverd). Eten niet warm, pizza droog en taai. Helaas zeer teleurstellend. 10/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Toen ik mijn bestelling kwam ophalen op de afgesproken tijd duurde het nog zo'n tien minuten voordat de bestelling klaar was. Voor de rest heeft het zeer goed gesmaakt! 10/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De raspatat en Luigi Burger waren weer top en vriendelijk en snel bezorgd! 10/1/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer heerlijk, zoals gewoonlijk. 9/30/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We zijn altijd erg tevreden over Luigi. Deze keer waren de pizza en pasta lekker, alleen onbrak één van de ingredienten op de pizza en waren de spekjes in de carbonara wat te zwaar gebakken. Kan aan de drukte hebben gelegen. 9/28/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker hoor.. Patat beetje koud maar ach de rest was super! 9/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het werd veel later bezorgd dan gezegd Dat vind ik een min punt En het vragen om fooi als je besteld vind ik best ver gaan Als mensen dat willen geven ze dat wel 9/27/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Omdat het jullie het ongelofelijk druk hadden gistermiddag/gisteravond is onze bestelling behoorlijk verlaat (hebben we wel begrip voor, hoor) maar dat bepaalde ingrediënten op een pizza vergeten waren vinden we toch wel een puntje van kritiek............................ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helemaal top,lekker ,warm en precies op de afgesproken tijd 👌👍 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/26/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/24/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk kwaliteit zoals altijd 9/23/2021
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/22/2021
Cafetaria Luigi 5 stars after 745 reviews
Cafetaria Luigi