Reviews


5 stars after 1247 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima, zoals altijd. 7/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
7/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles was heel lekker en mooie hoeveelheid vlees This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/3/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Zelden zo'n slechte burger gegeten. Amper saus, de burger te doorbakken, 3 reepjes tomaat, 1 reepje bacon. De ijsbergsla waren harde kernstukjes, wat leek op rauwe gesnipperde uitjes en 4 stukjes champignon. Onze burgers waren ook nog eens lauw. De patat van mijn zoon was ronduit koud en er zaten geen patatkruiden op! 7/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De friet en snacks waren niet meer zo warm 7/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kroket was lauw, patat en frikandel prima. 7/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
"gewoon' een bal gehakt platslaan bakken op de bakplaat met uien en paprika, wat een heerlijkheid voor zulke eenvoud, waarom eten we nog McKots? 7/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en patat was lekker warm kroket heet EN het was HEERLIJK 7/1/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/30/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/28/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Andermaal prima pizza, het wachhten waard 6/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten, snacks en bezorging vlot op zondagavond! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima eten en snelle en correcte bezorging. Ik vind de website op een mobiele telefoon niet helemaal lekker werken. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk!!! 6/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
bestelling was warm en lekker, maar bijna anderhalf uur gewacht terwijl de site max 45 minuten aangeeft. tip: Geef aan hoe lang het echt duurt voordat iemand iets besteld, dan heb je nog een keuze of je wilt bestellen, nu moet je wachten. 6/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij deze bestelling had ik de vergissing gemaakt dat deze bezorgd zou worden terwijl ik feitelijk moest afhalen. Werd gebeld door Luigi en de bestelling werd alsnog snel bezorgd. Deze was gelukkig nog goed warm! Dank voor deze service! 6/20/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/19/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoveel snelle bezorgers zien we elke keer aan en afrijden, mijn voorstel is die ook naar de Oosterpark te laten bezorgen:-) https://www.youtube.com/watch?v=F6pYOx_W1e8 6/18/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles prima, behalve de prijs. Blijf het prijzig vinden. 6/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk alles erop en aan 6/15/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Meestal ben ik, ondanks soms lang wachten op de bezorging, wel tevreden. Vandaag niet! Tijdslot werd niet naar gekeken en eigenlijk viel het eten me vandaag erg tegen. Ik had eens wat anders, dan normaal. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles prima verzorgd en erg lekker 6/11/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, goed verpakt en redelijk snelle bezorging. 6/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima kwaliteit, goed verpakt en redelijk snelle bezorging. 6/10/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bakjes pindasaus zaten de deksels niet op, dus alles was eruit gelopen, graag de volgende keer beter dicht maken, verder was het wel oke, niet echt bijzonder deze keer. Jammer je betaalt er meer dan genoeg voor. 6/9/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Patat en kroket was niet echt warm meer! 6/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De website is wat onhandig op een mobiele telefoon. Verder is het beten prima en wordt alles correct en op tijd afgeleverd 6/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/7/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijke Bowser burgers en patat ! 6/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/6/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Korting bon werkt niet. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Lange wacht tijd 1 uur en 20 min 😂😂😂😂😂 This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ze waren de patat vergeten maar werd snel na bezorgd This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vlotte bezorging en lekker gegeten. Bedankt maar weer! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/5/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals gewoonlijk heerlijke raspatat en groentekroket. 6/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker eten. 6/4/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Twee aandachtspunten, als je vanaf een andere rekening moet gaan betalen loopt het systeem vast. En patat is ieder keer lauw, hamburgers zijn perfect dus keep up the good work! 6/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/2/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/1/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Veel te duur het is niet leuk om nog te bestellen ook voor de cafetaria's is het eind in zicht met deze prijzen 6/1/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/28/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/27/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Dik een kwartier te vroeg, het kon deze keer... 5/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/26/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Begint weer op het oude niveau te komen! Hou dit vol 5/25/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super gegeten, bedankt! 5/24/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/23/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/22/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima 5/19/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was lekker en warm 😋👍 5/17/2022
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel geleverd zoals altijd 5/16/2022
Cafetaria Luigi 5 stars after 1245 reviews
Cafetaria Luigi