Reviews


5 stars after 1803 reviews
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Doordat uw bezorgers mijn huisnummer moeilijk kunnen vinden, heb ik alweer koude en taaie patat gehad. Erg jammer!! 2/23/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk, alleen jammer dat de code van de kortingscoupon niet werkte. 2/23/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik had het eten besteld tussen 6 en half 7, eten kwam kwartiertje later, dat is opzich niet zo erg, maar het raspatat was koud, en dat is niet lekker, ook de frikadellen waren koud, dus de rest ook, ik hoop dat jullie hier wat mee doen, we bestellen vaak, en het is niet echt goedkoop bij jullie, dus dan wil je toch goed eten. Bezorger was erg vriendelijk. 2/21/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Raspatat erg slof en Jopiesaus vergeten. Beide patattrn waren niet warm. 2/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima in orde! 2/17/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was heerlijk pizza en krokant en kwam heel warm aan top 2/16/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was echt koud, jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/4/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fijne website. Snelle bezorging. Lekker eten. 1/31/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Al het eten was lauw i.p.v. warm. De frikandel speciaal had maar aan één uiteinde wat curry de rest was mayonaise. Ben ik zo niet gewend. 1/29/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alle pizza's hadden zwart verbrande randen. 1/29/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer zeer tevreden en deze keer ook lekker warm. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/28/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tosti was verbrand helaas 1/25/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Kroketten kwamen geplet en gebroken aan, voor een kroket van bijna €3 per stuk toch erg jammer… Verder goede patat en snack 1/24/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd snelle levering! Als er een keer iets mist, wordt dat ook altijd snel na gebracht. Eten smaakt elke keer weer goed! 1/22/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Alles prima, alleen de broodjes 2x vergeten (vorige keer ook) en een snack. Netjes opgelost en nog nabezorgd. Top! 1/22/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede ervaring met deze cafetaria, was wederom lekker. Een minpuntje deze keer, de kroket was wat aan de slappe kant. 1/19/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Alles weer prima in orde! 1/13/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Slappe en te dure patat. 1/12/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
was de zoveelste keer niet erg warm meer.we hadden patat en snack en wat je t eerst ,bv patat en dan was je snack koud 1/11/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/9/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Patat was lekker, bij zowel ‘oorlog’ als ‘speciaal’ was er meer/teveel mayo dan pinda- /-currysaus daarom 1 sterretje minder. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/7/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
klasse 1/5/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer uitstekend voor elkaar👍 1/4/2024
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas dit drukte iets later vandaag, maar dat is logisch in de vakantie. De kwaliteit heeft er niet onder te lijden. De website heeft op een telefoon helaas nog steeds meer probleem dat je een qr code te zien krijgt als je een fooi wil geven. Die kan ik natuurlijk niet scannen met dezelfde telefoon. Dit moet echt gefixt worden. 12/29/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas veel te duur geworden waardoor we in ieder geval voor patat overstappen naar een andere cafetaria, de kwaliteit kan niet meer tegen de prijs op. 12/23/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
de fricandelen waren bijna regen verbranden aan alle 3 zijn ze dus de prullebak in gegaan. 12/22/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/21/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima hoor 12/19/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was prima 12/15/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wel bezorgd binnen de tijd maar niet heel warm meer. Zou beter kunnen. 12/15/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/12/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima! 12/12/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat veel vet in de patat, daarom een sterretje minder. Op je telefoon kun je niet gelijktijdig de QR scannen voor fooi, dus helaas. Hij had ‘m op zich wel verdiend, door de regen bezorgd. 12/12/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was niet lekker warm. Lauw eerder. 12/11/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk gegeten! De pasta's waren vers met lekker en veel saus! 12/9/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eén klein foutje bij de bestelling, het bakje kruidenboter was er niet, er zat een bakje gerapste kaas bij. Verder was het eten dik in orde. 12/8/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/2/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer HEERLIJK. 12/1/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker 😋 11/30/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Voor de derde keer saus speciaal vergeten bij de patat. Gebeld daarover. En werd daarna alsnog gebracht . . 11/25/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was weer prima. 11/24/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/23/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit was weer prima. 11/22/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/20/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We bestellen vaker, maar het was dit keer niet erg goed. De patatten waren lauw en slap en de eierbal was ook niet warm. 11/20/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier (regel)matig eten en deze keer was alles perfect in orde. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
alles perfect This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd, helemaal goed. Hadden alleen deze keer 1 extra kruidenboter besteld en betaald aan de bezorger die de pizza en broodjes kwam bezorgen. Helaas voor ons zat de kruidenboter die we hadden besteld en betaald er niet bij! Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en lekker warm This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/19/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkuh 😋 11/18/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/15/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2023
Cafetaria Luigi Ypemaheerd 4 050 5494896
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
11/9/2023
Cafetaria Luigi 5 stars after 1803 reviews
Cafetaria Luigi